"அ=அபிட்ஜான்|Africa/Abidjan"
"அ=அக்ரா|Africa/Accra"
"அ=அடிஸ் அபாபா|Africa/Addis_Ababa"
"அ=அல்கியர்ஸ்|Africa/Algiers"
"ப=பிளான்டையர்|Africa/Blantyre"
"ப=பிராஸாவில்லி|Africa/Brazzaville"
"க=கெய்ரோ|Africa/Cairo"
"க=காஸாபிளான்கா|Africa/Casablanca"
"க=கோனக்ரே|Africa/Conakry"
"த=தாகர்|Africa/Dakar"
"த=தார் ஸ் சலாம்|Africa/Dar_es_Salaam"
"ட=டிஜிபவ்டி|Africa/Djibouti"
"ஃ=ஃபிரீடவுன்|Africa/Freetown"
"க=கபோரோன்|Africa/Gaborone"
"ஹ=ஹராரே|Africa/Harare"
"ஜ=ஜோகன்ஸ்பர்க்|Africa/Johannesburg"
"க=கம்பாலா|Africa/Kampala"
"க=கார்டோம்|Africa/Khartoum"
"க=கிகலி|Africa/Kigali"
"க=கின்ஷசா|Africa/Kinshasa"
"ல=லாகோஸ்|Africa/Lagos"
"ம=மேஸெரூ|Africa/Maseru"
"ம=மொகடிஷூ|Africa/Mogadishu"
"ந=நைரோபி|Africa/Nairobi"
"ச=சாவோ டோமே|Africa/Sao_Tome"
"த=திம்புக்டு|Africa/Timbuktu"
"த=திரிப்பொலி|Africa/Tripoli"
"த=துனிஸ்|Africa/Tunis"
"அ=அங்கரேஜ்|America/Anchorage"
"அ=அரூபா|America/Aruba"
"அ=அஸன்சியன்|America/Asuncion"
"ப=பார்படாஸ்|America/Barbados"
"ப=பெலிஸ்|America/Belize"
"ப=பொகோட்டா|America/Bogota"
"ப=பியூனஸ் அயர்ஸ்|America/Buenos_Aires"
"க=கன்குன்|America/Cancun"
"க=கராகஸ்|America/Caracas"
"க=கேமன்|America/Cayman"
"ச=சிகாகோ|America/Chicago"
"க=குராசோ|America/Curacao"
"ட=டவ்சன் கிரீக்|America/Dawson_Creek"
"ட=டென்வர்|America/Denver"
"ட=டெட்ராய்ட்|America/Detroit"
"ட=டொமினிகா|America/Dominica"
"எ=எட்மான்டான்|America/Edmonton"
"எ=எல் சால்வேடார்|America/El_Salvador"
"ஃ=ஃபோர்தலேசா|America/Fortaleza"
"க=கிராண்ட் துர்க்|America/Grand_Turk"
"க=கிரேனடா|America/Grenada"
"க=கவுதமாலா நகரம்|America/Guatemala"
"க=கயானா|America/Guyana"
"ஹ=ஹலிஃபாக்ஸ்|America/Halifax"
"ஹ=ஹவானா|America/Havana"
"இ=இண்டியானாபோலிஸ்|America/Indiana/Indianapolis"
"ந=நாக்ஸ்|America/Indiana/Knox"
"ம=மரென்கோ|America/Indiana/Marengo"
"ப=பீட்டர்ஸ்பர்க்|America/Indiana/Petersburg"
"ட=டெல் சிட்டி|America/Indiana/Tell_City"
"வ=வேவே|America/Indiana/Vevay"
"வ=விண்செனேஸ்|America/Indiana/Vincennes"
"வ=வினாமேக்|America/Indiana/Winamac"
"க=கிங்ஸ்டன்|America/Jamaica"
"ந=நியூஸ்ட்ரா செனரோ லா பாஸ்|America/La_Paz"
"ல=லிமா|America/Lima"
"ல=லாஸ் ஏஞ்சல்ஸ்|America/Los_Angeles"
"ல=லூயிஸ்வெல்லி|America/Louisville"
"ம=மனாகுவா|America/Managua"
"ம=மார்டினிக்|America/Martinique"
"ம=மெண்டோசா|America/Mendoza"
"ம=மெட்லகட்லா|America/Metlakatla"
"ம=மெக்ஸிக்கோ சிட்டி|America/Mexico_City"
"ம=மான்ட்டேரே|America/Monterrey"
"ம=மங்கோலியா|America/Montevideo"
"ம=மாண்ட்ரீல்|America/Montreal"
"ந=நசாவூ|America/Nassau"
"ந=நியூயார்க்|America/New_York"
"ப=பியூலா|America/North_Dakota/Beulah"
"ச=சென்டர்|America/North_Dakota/Center"
"ந=நியூ சாலம்|America/North_Dakota/New_Salem"
"ப=பனாமா|America/Panama"
"ப=பீனிக்ஸ்|America/Phoenix"
"ப=போர்ட் ஆஃப் ஸ்பெயின்|America/Port_of_Spain"
"ப=போர்ட்-ஓ-பிரின்ஸ்|America/Port-au-Prince"
"ப=போர்டே ரிகோ|America/Puerto_Rico"
"ச=சாண்டோ டோமிங்கோ|America/Santo_Domingo"
"ச=சாவ் பாலோ|America/Sao_Paulo"
"ச=செயின்ட் ஜான்ஸ்|America/St_Johns"
"ச=செயின்ட் கீட்ஸ்|America/St_Kitts"
"ச=செயின்ட் லூசியா|America/St_Lucia"
"ச=செயின்ட் தாமஸ்|America/St_Thomas"
"ட=டிஜூவானா|America/Tijuana"
"ட=டொரன்டோ|America/Toronto"
"வ=வான்கூவர்|America/Vancouver"
"வ=வின்னிபெக்|America/Winnipeg"
"ச=சவுத் போல்:|Antarctica/South_Pole"
"ல=லாங்யெர்பியேன்|Arctic/Longyearbyen"
"அ=அல்மாதி|Asia/Almaty"
"அ=அம்மான்|Asia/Amman"
"அ=அனடீர்|Asia/Anadyr"
"அ=அக்தூ|Asia/Aqtau"
"ப=பாக்தாத்|Asia/Baghdad"
"ப=பஹ்ரைன்|Asia/Bahrain"
"ப=பாகு|Asia/Baku"
"ப=பாங்காக்|Asia/Bangkok"
"ப=பெய்ரூட்|Asia/Beirut"
"க=கொல்கத்தா|Asia/Calcutta"
"ட=டமாஸ்கஸ்|Asia/Damascus"
"ட=டாக்கா|Asia/Dhaka"
"த=துபாய்|Asia/Dubai"
"க=காஸா|Asia/Gaza"
"ஹ=ஹெப்ரன்|Asia/Hebron"
"ஹ=ஹோ சி மின்|Asia/Ho_Chi_Minh"
"ஹ=ஹாங்காங்:|Asia/Hong_Kong"
"ஜ=ஜகார்த்தா|Asia/Jakarta"
"ஜ=ஜெருசலேம்|Asia/Jerusalem"
"க=காபூல்|Asia/Kabul"
"க=கராச்சி|Asia/Karachi"
"க=காத்மாண்டு|Asia/Kathmandu"
"க=கோலாலம்பூர்|Asia/Kuala_Lumpur"
"க=குவைத்|Asia/Kuwait"
"ம=மக்காவு|Asia/Macau"
"ம=மணிலா|Asia/Manila"
"ம=மஸ்கட்|Asia/Muscat"
"ஃ=ஃப்னோம் பென்|Asia/Phnom_Penh"
"ப=பியொங்யாங்:|Asia/Pyongyang"
"ர=ரங்கூன்|Asia/Rangoon"
"ர=ரியாத்|Asia/Riyadh"
"ச=சியோல்|Asia/Seoul"
"ஷ=ஷாங்காய்:|Asia/Shanghai"
"ச=சிங்கப்பூர்|Asia/Singapore"
"த=தைபே:|Asia/Taipei"
"த=தெஹ்ரான்|Asia/Tehran"
"ட=டெல் அவீவ்|Asia/Tel_Aviv"
"ட=டோக்கியோ:|Asia/Tokyo"
"உ=உலான் பாட்டர்|Asia/Ulaanbaatar"
"ப=பெர்முடா|Atlantic/Bermuda"
"க=கேனரி|Atlantic/Canary"
"க=கேப் வெர்டி|Atlantic/Cape_Verde"
"ர=ரெய்க்யவிக்|Atlantic/Reykjavik"
"ஸ=ஸ்டேன்லி|Atlantic/Stanley"
"அ=அடிலெய்டு|Australia/Adelaide"
"ப=பிரிஸ்பேன்|Australia/Brisbane"
"க=கான்பெரா|Australia/Canberra"
"ட=டார்வின்|Australia/Darwin"
"ம=மெல்போர்ன்|Australia/Melbourne"
"ந=நியூ சவுத் வேல்ஸ்|Australia/NSW"
"ப=பெர்த்|Australia/Perth"
"க=குயின்ஸ்லாந்து|Australia/Queensland"
"ச=சிட்னி|Australia/Sydney"
"வ=விக்டோரியா|Australia/Victoria"
"ந=நியூஃபௌண்ட்லாண்ட்|Canada/Newfoundland"
"ச=சாஸ்கட்சுவான்|Canada/Saskatchewan"
"ஈ=ஈஸ்டர் தீவு|Chile/EasterIsland"
"ஆ=ஆம்ஸ்டர்டம்|Europe/Amsterdam"
"அ=அண்டோரா|Europe/Andorra"
"ஏ=ஏதேன்ஸ்|Europe/Athens"
"ப=பெல்ஃபாஸ்ட்|Europe/Belfast"
"ப=பெல்கிரேடு|Europe/Belgrade"
"ப=பெர்லின்|Europe/Berlin"
"ப=பிரடிஸ்லாவா|Europe/Bratislava"
"ப=ப்ரசல்ஸ்|Europe/Brussels"
"ப=புசாரெஸ்ட்|Europe/Bucharest"
"ப=புத்தபெஸ்ட்|Europe/Budapest"
"ச=சிசினவ்|Europe/Chisinau"
"க=கோபன்ஹேகன்|Europe/Copenhagen"
"ட=டப்ளின்|Europe/Dublin"
"ஜ=ஜிப்ரால்டர்|Europe/Gibraltar"
"ஹ=ஹெல்சின்கி|Europe/Helsinki"
"ஐ=ஐஸ்லே ஆஃப் மேன்|Europe/Isle_of_Man"
"இ=இஸ்தான்புல்|Europe/Istanbul"
"க=க்யிவ்|Europe/Kiev"
"ல=லிஸ்பன்|Europe/Lisbon"
"ல=லண்டன்|Europe/London"
"ல=லக்சம்பர்க்|Europe/Luxembourg"
"ம=மாட்ரிட்|Europe/Madrid"
"ம=மால்டா|Europe/Malta"
"ம=மின்ஸ்க்|Europe/Minsk"
"ம=மொனாக்கோ|Europe/Monaco"
"ம=மாஸ்கோ|Europe/Moscow"
"ஓ=ஓஸ்லோ|Europe/Oslo"
"ப=பாரிஸ்|Europe/Paris"
"ப=பிராகா|Europe/Prague"
"ர=ரீகா|Europe/Riga"
"ர=ரோம்|Europe/Rome"
"ச=சான் மாரினோ|Europe/San_Marino"
"ச=சராயோவோ|Europe/Sarajevo"
"ச=சிம்ஃபெரோபோல்|Europe/Simferopol"
"ஸ=ஸ்கோப்ஜே|Europe/Skopje"
"ச=சோஃபியா|Europe/Sofia"
"ஸ=ஸ்டாக்ஹோம்|Europe/Stockholm"
"த=தாலின்|Europe/Tallinn"
"வ=வாட்டிகன்|Europe/Vatican"
"வ=வியன்னா|Europe/Vienna"
"வ=வில்னியஸ்|Europe/Vilnius"
"வ=வார்சா|Europe/Warsaw"
"ச=சாகிரேப்|Europe/Zagreb"
"ச=சூரிச்|Europe/Zurich"
"ஆ=ஆண்டனநரிவோ|Indian/Antananarivo"
"ம=மாலத்தீவுகள்|Indian/Maldives"
"ம=மொரிஷியஸ்|Indian/Mauritius"
"ஆ=ஆக்லாந்து|Pacific/Auckland"
"ஔ=ஃபிஜி|Pacific/Fiji"
"க=குவாம்|Pacific/Guam"
"ஹ=ஹானலுலு|Pacific/Honolulu"
"க=க்ரிதிமதி|Pacific/Kiritimati"
"ந=நவுமியா|Pacific/Noumea"
"ஆ=ஆன்டிகுவா|America/Antigua"
"ஆ=ஆஸ்டின்|America/Chicago"
"ப=பாஸ்டன்|America/New_York"
"க=கல்கேரி|America/Denver"
"க=கொலம்பஸ்|America/New_York"
"ட=டல்லாஸ்|America/Chicago"
"ந=நாஷ்வில்|America/New_York"
"ம=மெம்பிஸ்|America/Chicago"
"ம=மியாமி|America/New_York"
"ம=மிநீயாபொலிஸ்|America/Chicago"
"ஒ=ஒட்டாவா|America/New_York"
"ப=பிலடெல்பியா|America/New_York"
"ப=போர்ட்லேண்ட்|America/Los_Angeles"
"ச=சான் டியாகோ|America/Los_Angeles"
"ச=சான் ஃபிரான்சிஸ்கோ|America/Los_Angeles"
"ச=சால்ட் லேக் சிட்டி|America/Denver"
"ச=சான் ஜோஸ்|America/Los_Angeles"
"ச=சான் சால்வடார்|America/Guatemala"
"ச=சியாட்டில்|America/Los_Angeles"
"ச=செயின்ட் லூயிஸ்|America/Chicago"
"வ=வாஷிங்டன் டி.சி.|America/New_York"
"ஹ=ஹூஸ்டன்|America/Chicago"
"ச=சான் ஆன்டொனியோ|America/Chicago"
"ஜ=ஜாக்சன்வில்லி|America/New_York"
"ப=பால்டிமோர்|America/New_York"
"ந=நாஷ்வில்லி|America/Chicago"
"ம=மில்வாக்கி|America/Chicago"
"ஓ=ஓக்லஹோமா நகரம்|America/Chicago"
"ல=லாஸ் வேகஸ்|America/Los_Angeles"
"ஆ=ஆல்புகெர்க்கி|America/Denver"
"ட=டஸ்கன்|MST"
"ச=சாக்ரமெண்டோ|America/Los_Angeles"
"அ=அட்லாண்டா|America/New_York"
"க=க்ளீவ்லேண்டு|America/New_York"
"ந=நியூ ஆர்லியன்ஸ்|America/Chicago"
"த=தம்பா|America/New_York"
"ப=பிட்ஸ்பர்க்|America/New_York"
"ச=சின்சினாட்டி|America/New_York"
"ம=மவுன்டன் வியூ|America/Los_Angeles"
"ர=ரெனோ|America/Los_Angeles"
"ப=பிளாக் ராக் சிட்டி|America/Los_Angeles"
"த=தோஹா|Asia/Riyadh"
"ப=பெய்ஜிங்:|Asia/Shanghai"
"ம=மும்பை|Asia/Kolkata"
"ட=டில்லி|Asia/Kolkata"
"ஒ=ஒசாகா:|Asia/Tokyo"
"ல=லாகூர்|Asia/Karachi"
"ச=சனா|Asia/Riyadh"
"ப=பார்சிலோனா|Europe/Madrid"
"ம=முனிச்|Europe/Berlin"
"ம=மிலன்|Europe/Rome"
"ஃ=ஃபிராங்க்பர்ட்|Europe/Berlin"
"ஹ=ஹனோய்|Asia/Bangkok"
"அ=அங்காரா|Europe/Istanbul"
"ப=பெங்களூர்|Asia/Kolkata"
"ப=பிரேசிலியா|America/Sao_Paulo"
"க=கேப் டவுன்|Africa/Johannesburg"
"இ=இஸ்லாமாபாத்|Asia/Karachi"
"ர=ரியோ டி ஜெனிரோ|America/Sao_Paulo"
"அ=அன் ஆர்பர்|America/Detroit"
"ப=பவுல்டர்|America/Denver"
"க=கேம்பிரிட்ஜ்|America/New_York"
"க=கிர்க்லாந்து|America/Los_Angeles"
"ம=மேடிசன்|America/Chicago"
"க=குவாங்சோவ்:|Asia/Shanghai"
"ஹ=ஹைதராபாத்|Asia/Kolkata"
"ர=ரெஸ்டன்|America/New_York"
"ப=பெலோ அரிசாஞ்ச்|America/Sao_Paulo"
"ச=சாண்டியாகோ|America/Santiago"
"ம=மொன்ரோவியா|Africa/Monrovia"
"க=கொழும்பு|Asia/Colombo"
"ச=சிஹூவாஹுவா|America/Chihuahua"
"ச=சால்வடார்|America/Sao_Paulo"
"க=குர்கான்|Asia/Kolkata"
"ம=மான்செஸ்டர்|Europe/London"
"ச=செயின்ட் பீட்டர்ஸ்பர்க்|Europe/Moscow"
"க=க்ரகொவ்|Europe/Warsaw"
"ர=ராக்லே|Europe/Warsaw"
"ஹ=ஹாம்பர்க்|Europe/Berlin"
"ஓ=ஓலூ|Europe/Bucharest"
"ஹ=ஹைஃபா|Asia/Jerusalem"
"ச=சான் யுவான்|America/Puerto_Rico"
"ட=டெக்யூஸிக்யால்பா|America/Tegucigalpa"
"ப=பரமரிபோ|America/Paramaribo"
"க=குய்டொ|America/Panama"
"ல=லியூப்லியனா|Europe/Ljubljana"
"அ=அஸ்காபாத்|Asia/Ashgabat"
"அ=அஸ்மாரா|Africa/Asmara"
"ப=பண்டர் செரி பெகாவான்|Asia/Brunei"
"ப=பாங்கி|Africa/Bangui"
"ப=பஞ்சுல்|Africa/Banjul"
"ப=பிசுக்கெக்|Asia/Bishkek"
"ப=பிசாவு|Africa/Bissau"
"ப=புசும்புரா|Africa/Bujumbura"
"ட=டிலி|Asia/Dili"
"த=துசான்பே|Asia/Dushanbe"
"ப=புனாபுட்டி|Pacific/Funafuti"
"ஹ=ஹோனியாரா|Pacific/Guadalcanal"
"ஜ=ஜூபா|Africa/Juba"
"க=கிங்ஸ்டவுன்|America/St_Vincent"
"ல=லிப்ரவில்|Africa/Libreville"
"ல=லோம்|Africa/Lome"
"ல=லுவாண்டா|Africa/Luanda"
"ல=லுசாக்கா|Africa/Lusaka"
"ம=மாசூரோ|Pacific/Majuro"
"ம=மலாபோ|Africa/Malabo"
"ம=மபூட்டோ|Africa/Maputo"
"இ=இம்பபான்|Africa/Mbabane"
"ம=மொரோனி|Indian/Comoro"
"ந=நிஜாமீனா|Africa/Ndjamena"
"ஜ=ஜெருல்மட்|Pacific/Palau"
"ந=நியாமி|Africa/Niamey"
"ந=நிக்கோசியா|Europe/Nicosia"
"ந=நுவாக்ஷோட்|Africa/Nouakchott"
"ந=நுக்குஅலோஃபா|Pacific/Tongatapu"
"க=குவாகடூகு|Africa/Ouagadougou"
"ப=பலிகீர்|Pacific/Noumea"
"ப=பிலிப்ஸ்பர்க்|America/Lower_Princes"
"ப=பாகோரிக்கா|Europe/Podgorica"
"ப=போர்ட் மோர்ஸ்பி|Pacific/Palau"
"ப=போர்ட் விலா|Pacific/Efate"
"ப=போர்டோ நோவோ|Africa/Porto-Novo"
"ப=பிரிஸ்டினா|Europe/Belgrade"
"ர=ரோசெவ்|America/Dominica"
"ட=டாஷ்கென்ட்|Asia/Tashkent"
"த=திபிலீசி|Asia/Tbilisi"
"த=திம்பு|Asia/Thimphu"
"ட=டிரானா|Europe/Tirane"
"வ=வடுஜ்|Europe/Vaduz"
"வ=வியஞ்சான்|Asia/Vientiane"
"வ=விந்தோக்|Africa/Windhoek"
"ய=யாவுண்டே|Africa/Douala"
"ய=யாரென் மாவட்டம்|Pacific/Nauru"
"ய=யெரேவான்|Asia/Yerevan"